02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

С игри и забавления – към знания и умения

ЧОУ „Питагор“ отваря врати за традиционното си лятно училище за ученици от бъдещ подготвителен до бъдещ четвърти клас. В рамките на месец и половина, от 06.06.2022г. (понеделник) до 15.07.2022г. (петък), децата ще учат и ще се забавляват едновременно.

 

За всички ранобудници, денят в нашето лятно училище започва в 8:00 ч със закуска и ведрина и продължава до 18:00 ч. Първото занятие е от 09:00 ч, a последното приключва в 17:30 ч. Всеки учебен час или ателие е с продължителност 40 минути.

 

Лятното ни училище е не просто занималня, а място за цветно, увлекателно, различно преживяване на ваканционните дни. Програмата ни е богата, разнообразна и в хармония с интересите на децата. Тя съчетава учебни занимания с игри, танци и спорт на открито. Сутрешните занятия са повече ориентирани към придобиване и затвърждаване на предметни знания, а следобедите са пълни с ателиета, творчески работилници и дейности за развиване на умения. През цялото време децата общуват, творят и се забавляват. Ежеседмични екскурзии до различни интересни места също са част от програмата ни.

 

Записването е на седмична база, като заявка се подава предходната седмица, до четвъртъкЗаплащането на заявения период е също до четвъртък на предходната седмица.

 

Седмичната такса от 300 лева включва обучителен процес, храна на база междинна сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска и различните мероприятия (петъчни еднодневни екскурзии).

 

За записване следва да попълните този формуляр – https://forms.gle/bULb7CEPpvJUN49r9 .

За заплащане на таксата, моля използвайте следната банкова сметка

 IBAN: BG 86 NASB 9620 1010 9468 01

 BIC: NASBBGSF

 БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ

 или на място на касата на училището.

 

За първата седмица на Лятното училище трябва да направите своята заявка в същия формуляр, както и да заплатите таксата в срок до 10.05.2022 г.

 

В случай, че предварително имате яснота за периода, в който желаете детето да посещава Лятното училище, дори и той да е сравнително отдалечен във времето към настоящия момент, попълнете формуляра сега, за да подпомогнете нашия процес на планиране и организиране на дейностите.

 

За повече информация и въпроси: тел.: 02 423 2327

Следете фейсбук страницата на ЧОУ „Питагор“ https://www.facebook.com/chou.pitagor за подробна информация за ателиетата и творческите дейности.

 

Очакваме ви!

Екипът на ЧОУ „Питагор“