02/ 971 33 00

pitagor@parvamatematicheska.com

Кои сме ние?

Нашите учители

Трудно е да направиш първата крачка сам,

затова ние ти подаваме ръка

При нас работи екип от доказали се преподаватели, които предразполагат децата и им помагат лесно да усвояват новия материал и да затвърдят старите си знания.
Практика в нашето училище е веднъж и повече пъти седмично преподавателите да провеждат консултации на учениците.

Ръководство

инж. Марияна Влъчкова

инж. Марияна Влъчкова

Основател и управител на ЧОУ "Питагор"

Деяна Милушева

Деяна Милушева

Директор на ЧОУ "Питагор"

Администрация

Иванка Недялкова

Иванка Недялкова

Касиер-счетоводител

Рилка Миланова

Рилка Миланова

Технически сътрудник

Жана Миланова

Жана Миланова

Мед. Сестра

Педагогически колектив

Ангелина Котева

Ангелина Котева

Класен ръководител

Магистър “Предучилищна и начална училищна педагогика”, магистър “Образователен мениджмънт”.

Философия

Всяко дете има потенциал. От нас зависи той да бъде развит и усъвършенстван.

инж. Александра Панайотова

инж. Александра Панайотова

Класен ръководител

Начален учител с 3.ПКС, учител от екипа на “Уча.се”
Философия: Усмивката, силната спонтанна прегръдка на децата, помахване с ръчичка и малките цветни листчета, които се подава от учителските тефтери и чанти с посланията “Обичам Ви, госпожо!” за нея са най-удовлетворяващата част от работата и смисълът на това, което прави. Вярва, че “Да си учител е майсторство, то не е обикновен занаят, нещо повече – то е цяло изкуство.” (Ангел Грънчаров)

Ани Гигова

Ани Гигова

Учител начален етап

Магистър „ Начална училищна педагогика“, квалификация „ Мисловни карти и ефективно учене“.

Философия

 Вярва , че чрез труд, постоянство и  упоритост в подходяща среда на ред и дисциплина се натрупват знания и се придобиват умения.

Анна Милева

Анна Милева

Учител по английски език

Магистър предучилищна педагогика; Магистър преподавател по английски език в средното училище. TKT: Young learners, оторизиран устен изпитващ на Университета Кеймбридж-Великобритания за нива YLE, KET, PET.

Мис Ани има дългогодишен опит в чуждоезиковото обучение с различни възрастови групи, 10 години преподавател-сугестопед с възрастни, 7 – с тийнейджъри във водещ езиков център, 6 години в ЧНУ „Питагор“ в начален етап.

Философия: Вярва в мултисензорния подход в преподаването, при който се ангажират сетивата на децата и се провокира техният интерес, както и в учебния процес като забавна игра и преживяване. “If it hasn’t been in the hand and in the body, it can’t be in the brain.”

Атанаска Попова

Атанаска Попова

Учител по Музика

Магистър по „Хорово дирижиране“.

Атанаска Попова е хоров диригент с 20 години опит в областта.

Споделя философията: „Хората не пеят, защото са щастливи. Те са щастливи, защото пеят.” – Гьоте. Затова, през последните години е посветила работата си на възпитанието в малките деца в обич към пеенето – да знаят, че всеки допринася със собствения си уникален тембър на гласа, да се свързват заедно в общ ритъм и да търсят музиката навсякъде около себе си, но най-вече да я носят в себе си!”

Бояна Славова

Бояна Славова

Класен ръководител

Бакалавър „География“, магистър „Начална училищна педагогика“

Г-ца Славова е начален учител, но  преподава  и географската част от предмета „ Човекът и обществото“. За нея споделянето и шегите с децата са най-голямата радост от това да бъдеш учител

Философия

Преподаването е мисията, която ежедневно изпълнява в съчетание със спокойствие и сериозност.

Бранимира Георгиева

Бранимира Георгиева

Учител по изобразително изкуство

Преподавател по изобразително изкуство в ПЧМГ и ЧНУ „Питагор“

Споделя, че за нея работата е кауза, удоволствие, смисъл и предизвикателство.

Философия

Г-жа Георгиева вярва, че да научиш дете, да покажеш възможност и да запалиш желанието за допир с изкуството е нещото, което придава смисъл и добавя стойност в живота. Като своя задача определя разкриването на необятните възможности, които всяко дете притежава и да го научи да цени изкуството във всичките му форми.Нейно кредо са думите на Винсент Ван Гог „Ако вътрешният глас ви говори, че не можете да рисувате, рисувайте колкото се може повече и тогава този глас ще заглъхне.“

Ванеса Бицова

Ванеса Бицова

Учител по английски език

Бакалавър „Английска филология“. Мис Ванеса е учител по английски език.

Философия

Споделя, че винаги е искала да работи в училище, което открива и развива таланта в децата и затова се радва, че работи в ЧНУ „Питагор“, чийто екип успешно се справя с тази задача.

Вярва, че “Изкуството на преподаването е изкуството да се подпомага откриването.” (Марк Ван Дорен)

Галя Пенчева

Галя Пенчева

Учител по Математика

Магистър по „ Начална училищна педагогика“, „Математика“ и докторант към БАН, един от двамата създатели на „Център по забавна математика“.

Г-ца Пенчева е част от екипа на ЧНУ “Питагор” от неговото създаване. Заедно с няколко випуска деца изминава пътя от удоволствието да учим “Забавна математика”, до удовлетворението от това с много труд да преодоляваме предизвикателствата на сериозната математика.

Философия: За да решиш трудна задача трябва да проявиш въображение, но и дисциплина, трябва да си смел, за да не се откажеш, но и скромен, за да не пропуснеш детайлите.Затова вярвам, че математиката помага на децата да растат честни, отговорни, мислещи, а защо не – и по-добри.

Илинка Костадинова

Илинка Костадинова

Психолог

Мариана Димитрова

Мариана Димитрова

Човекът и природата

Нестор Маринов

Нестор Маринов

Физическо възпитание и спорт

имейл:
nes_marinov@abv.bg

Кирил Маринов

Кирил Маринов

Учител по физическо възпитание и спорт

Бакалавър „ Треньор по фехтовка“

Преподава физическо възпитание и спорт в ЧНУ „ Питагор“

Философия

Работата с деца го прави щастлив. Вярва, че часовете по физическо възпитание и спорт са за разпускане и забавление, но и за изграждане на дисциплина и уважение в колективните игри.

Леда Аврамова

Леда Аврамова

Учител по Ангийски език

Магистърска степен „Училищна педагогика – Учител по английски език“, Cambridge TKT (Teaching Knowledge Test) “Young learners” (Band 4), магистърска степен „Връзки с обществеността“, възпитаник на Програма „Заедно в час“.

Като свой най-значим професионален успех досега определя радостта на децата, когато предстои да имат час по воден от нея предмет.

Философия: Вярва, че в основата на успешното учене стои емоционалната връзка между малките и възрастните, основаваща се на съпричастност, приемане, доверие и обич. Води я разбирането, че “Ученикът не е съд, който трябва да бъде напълнен, а факла, която да бъде запалена.”

Мила Стоянова

Мила Стоянова

Учител по английски език

Магистър “Артистични психо-социални практики и психодрама” на НБУ, „Начална училищна педагогика с чужд език” в СУ “Св. Климент Охридски”, следдипломна квалификация по Педагогическа психология. Сертифициран учител по системата за ранно чуждоезиково обучение Jolly Phonics, Cambridge TKT (Teaching Knowledge Test) “Young learners” (Band 4). Създател на форма̀та, посветен на английския правопис в начален етап – “Spelling Pie” и горд лидер към “Международна награда на херцога на Единбург” с участници на ниво бронз, сребро и злато.

Философия: Вярва, че може да подари на всяко едно дете богата чуждоезикова среда, в която потребността от общуването на чужд език да допълва любознателността на малкия ученик и да му позволява да запази висока мотивацията за лични постижения.

Паолина Тодорова

Паолина Тодорова

Начален Учител

Магистър „Начална училищна педагогика с английки език“.

Г-ца Тодорова преподава още от студентските си дни; тази година – в първи клас. С помощта на новите технологии и капка въображение се старае да превръща всеки урок в приключение за учениците си.

Философия

Определя мисията си като педагог в това да насърчава любознанието и мисълта към заобикалящия ни свят. Вярва, че така ще спомогне за израстването на не само образовани, но и на добри и възпитани млади хора

Радостина Цветкова

Радостина Цветкова

Учител по математика

Бакалавър по „Приложна математика“ и квалификация за преподаване на „ Компютърно моделиране в начален етап.“

Г-жа Цветкова започва кариерата си с работа с най-малките ученици именно в ЧНУ „Питагор“. Тяхната любов, ентусиазъм и желание я мотивират да продължава да предизвиква всички тези емоции и днес.

Философия: Вярва, че математиката е наука, описваща света около нас с помощта на числата, която носи в себе си трудност, но и непрестанно развитие. Нужен е само малко труд за добри успехи.

Соня Божилова

Соня Божилова

Учител по математика

Соня Иванова

Соня Иванова

Главен учител, начално обучение

Магистър „ Начална и предучилищна педагогика“, носител на множество награди в областта на образованието.

Г-жа Иванова преподава на учениците  от първи и четвърти клас.

Сузана Симеонова

Сузана Симеонова

Главен учител, начално обучение

Магистър „Начална училищна педагогика“; Магистър по образователен мениджмънт на СУ “Климент Охридски” и Холандски университет по образователен мениджмънт “NSO”, Магистър по Финанси и счетоводство на УНСС.Носител на Почетно отличие “Неофит Рилски” на Министерството на образованието и науката за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на училищното образование.

Г-жа Симеонова е начален учител и вярва, че нейната мисия, призвание и реализация могат да се съберат в една дума: учител.

Философия: Определя като цел на работата си формирането и изграждането на мислещи, добросърдечни Човеци. Вярва, че “Великото изкуство да се научи много е да се започне с малко”.  (Джон Лок)

Цветелина Иванова

Цветелина Иванова

Народни танци

Завършила НУТИ ,а след това и АМТИ-гр.Пловдив като хореограф-педагог. Дългогодишен артист в трупата на Нешка Робева, в която работи и като част от хореографския екип по спектаклите ,,Орисия”, ,,Готови ли сте?, ,,Арамии”. Кариерата на танцов педагог по български, характерни и модерни танци в ЧНУ,,Питагор” е белязана с множество награди и отличия на национално и международно ниво. Преподавала и в клуб по български народни танци ,,Гайтани”,а от 2014г.е част от екипа на ЧНУ ,,Питагор”, създател и ръководител на тацовият състав към ПЧМГ. Изявите й като артист-балетист продължават в танцово-музикална компания DanceWealth.

Таня Михова

Таня Михова

Старши учител по "Човекър и природата"

Татянa Димитрова

Татянa Димитрова

Старши учител по "Човекът и природата"

Secured By miniOrange