02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

Независимо от необичайните обстоятелства през изминалата учебна година, децата от Частно начално училище „Питагор“ спазиха традицията в чуждоезиковото обучение и положиха изпит за детските сертификати на Cambridge.

        Изключително щастливи сме да съобщим, че за нива Starters, Movers и Flyers се явиха общо 60 ученика. 54 от тях са с максимален резултат 15 от 15 възможни точки, 6 са с резултат с 1 до 3 точки разлика.

Всеки изпит е начин за доказване и себедоказване, път към усъвършенстване и успех. Всеки изпит е вид равносметка и предизвикателство пред нашия дух. Всеки изпит прави човека по-смел, учи го да преодолява препятствия и дори да се стреми към тях. За нашите второкласници това беше първи изпит в живота и няма как да не ни носи огромно удовлетворение фактът, че се справиха блестящо – въпреки безпрецедентната учебна обстановка и неколкократното отлагане на теста, предизвикано от независещи от нас фактори.

Изпитите на децата тази година бяха повече от оценка на езикови знания, умения и академичен напредък. Те бяха проверка за тяхното постоянство, търпение, воля и устойчивост.

Огромно БРАВО за проявения характер, мили наши деца! Гордеем се, че сме ваши учители.