02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

С огромно удоволствие споделяме незабравимите моменти от празничния спектакъл „Вълшебникът от Оз“, изнесен от Ателие „Приказен театър“ към Училище по математика „Питагор“ по повод Деня на детето и завършването на учебната година. По време на тържеството в Народен театър „Иван Вазов“, учениците от 1. до 3. клас от Училище по математика „Питагор“ получиха тържествено и своите удостоверения за завършване на учебната година.
 
Нашите талантливи ученици предадоха магическата история на Дороти и нейните приключения. Те ни пренесоха през мечтата й за място далеч от неприятности, през вихрещото торнадо, което я отвежда в страната на чудноватите хора и срещата с Великия Оз. Вълнуващите моменти и посланието, че домът е там, където е сърцето, ни напомниха колко важно е да вярваме в нашите сили и възможности, да мечтаем смело и да не се отказваме пред трудностите.
 
Искаме да изразим нашата огромна благодарност към децата – гордеем се с тяхното усърдие, талант и постижения, както и към учителите за безценната им подкрепа в организацията на този невероятен спектакъл. Благодарим също така на нашите учители за вдъхновението и безкомпромисния професионализъм в организацията на това вълшебно събитие: Мила Стоянова, Анна Милева, Аделина Андонова, Ани Симова, Михаела Никова, Мария Лъджева, Цветелина Ерменкова-Иванова, Валерия Петрова, Александра Челебийска, Даниела Сеферинкина, Радосвета Гъбова, Кремена Пеева, Татяна Каменова. Специални благодарности и за ефектните костюми към шивашко ателие „Дака“.