02/ 423 23 27

pitagor@parvamatematicheska.com

Е-Дневник

Уч. Вестник

С прискърбие ви съобщаваме, че ни напусна нашата многоуважаема и обичана инж. Марияна Влъчкова, основател на ЧНУ „Питагор“, ЧОУ „Питагор“ и директор и основател на ПЧМГ.

Записване за седмица 12 – 16 юни

С игри и забавления – към знания и умения

ЧОУ „Питагор“ отваря врати за традиционното си лятно училище за ученици от бъдещ подготвителен до бъдещ четвърти клас. В рамките на месец и половина, от 05.06.2023г. (понеделник) до 14.07.2023г. (петък), децата ще учат и ще се забавляват едновременно.

За всички ранобудници денят в нашето лятно училище започва в 8:00 ч със закуска и ведрина и продължава до 17:30 ч. Първото занятие започва в 09:00 ч, a последното приключва в 17:00 ч. Всеки учебен час или ателие е с продължителност от 40 минути.

Лятното ни училище е не просто занималня, а място за цветно, увлекателно, различно преживяване на ваканционните дни. Програмата ни е богата, разнообразна и в хармония с интересите на децата. Тя съчетава учебни занимания с игри, танци и спорт на открито. Сутрешните занятия са повече ориентирани към придобиване и затвърждаване на предметни знания, а следобедите са пълни с ателиета, творчески работилници и дейности за развиване на умения. През цялото време децата общуват, творят и се забавляват. Ежеседмични екскурзии във всеки петъчен ден до различни интересни места също са част от програмата ни и са включени в цената.

Записването е на седмична база, като заявка се подава предходната седмица до ден сряда. При желание от Ваша страна детето Ви да се включи в петъчните екскурзии, отбележете в гугъл формуляра и попълнете необходимите документи също до ден сряда на предходната седмица. Заплащането на заявения период е също до сряда на предходната седмица.

Седмичната такса от 350 лева включва: обучителен процес, храна на база сутрешна закуска, тристепенен обяд, следобедна закуска и различните мероприятия (петъчни еднодневни екскурзии).

         Записване за седмица 12- 16 юни следва да попълните този формуляр:  https://forms.gle/mCpNumajDgzQzmjAA

Заявки и заплащане приемаме до 07.06.2023г. След този период мястото на детето не се пази. 

За плащане на таксата, моля използвайте следната банкова сметка:

 IBAN: BG 86 NASB 9620 1010 9468 01

 BIC: NASBBGSF

 БЪЛГАРСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ

 

или на място в офиса  на училището.

Следете фейсбук страницата на ЧОУ “Питагор”- https://www.facebook.com/chou.pitagor за ателиетата и творческите дейности.

За повече информация и въпроси: тел.: 02/423 2327

Очакваме ви!

Екипът на ЧОУ „Питагор“