02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

Коледното математическо състезание 2023, организирано от Съюз на математиците в България, завърши със забележителен резултат за учениците от ЧОУ „Питагор“. Те успяха да достигнат 31 призови награди и 32 отлични представяния във възрастова граница 1 – 7 клас.

Забележително постижение отбеляза Борис Светославов, който е ученик в ПУК и успя да спечели златен медал в категория 1 клас.

За златни медали се пребориха и Ива Диновска, Борис Стаматов (1 клас), Валентин Ташев, Далия Петрова, Дариа Хьон (4 клас), Лили Тончева, Снежина Йосифова, Христина Петрова (5 клас).

Благодарим и на преподавателския ни екип по математика, който подготвяше учениците и работи с тях за разгръщане на потенциала им: Ани Гигова, Цветелина Христова, Антония Христова, Меглена Лазарова, Моника Тодоринска, Цветелина Йорданова, Ирина Шаркова и Веселина Вучева.

Конкуренцията е много сериозна и с всяка година става все по-голяма, но нашите ученици винаги успяват да покажат завидни качества, умения и да постигнат страхотни резултати. Поздравления, продължавайте в същия дух!