02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

Първите модели на новата модна колекция „Питагор“ бяха представени пред фокус група от родители, учители и ученици в Училище по математика „Питагор“. Те обхващат различни възрастови групи, стилове и елементи на облеклото за сезон есен/зима и бяха облечени от наши ученици, които дефилираха с увереността и умението, които показват и в обучението си!

Новата модна линия ще служи като допълнение към настоящите облекла на учениците и елементите от нея ще могат да се поръчват при желание от страна на родителите. Облеклата в новата колекция са изработени единствено от висококачествени материали, за да осигурят издръжливост и комфорт, позволявайки на децата да се движат свободно и уверено. Разработките са под ръководството на Емил Арабаджиев, който насочва дългогодишния си опит в дизайна, производството и продажбата на облекла, в посока на създаване на първата в България собствена модна линия за училище.

Вярваме в потенциала на нашите ученици и се радваме на възможността да им дадем още по-голям избор за себеизразяване чрез допълнителните елементи на облеклото им в училище.

Допълнително ще бъдат представени още облекла, както и условията за поръчка.