02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

Международният ден на числото Пи – един от любимите дни в годината за всички питагорци! На този ден е и патронният празник на Училище по математика „Питагор“, когато ученици, учители и партньори се събрахме, за да празнуваме заедно.

И тази година, училището отбеляза с най-различни активности празника, сред които празнични викторини, забавна математика, тематична украса и много игри. Наш специален гост беше и самият Питагор, който посети и се запозна с всички ученици.

Горди сме, че освен блестящи в образователния процес, нашите ученици са изключително активни, любопитни, креативни и се включват с огромно желание във всяка извънкласна дейност и занимание.

А голямата изненада за деня бе официалното връчване на удостоверение за провеждане на обучение и в средна образователна степен на г-жа Деяна Милушева, Директор на УМ „Питагор“, от г-жа Ваня Кастрева, Началник на Регионалния инспекторат по образование в София. С удостоверението Училище по математика „Питагор“ ще може да завърши пълен цикъл на обучение от ПУК до 12 клас от следващата учебна година.Събитието беше уважено и от Димитър Петров, кмет на район „Красна поляна“, който връчи и поздравителен адрес. 

Заедно очакваме с нетърпение да започнем тази нова глава в пътешествието на Училище по математика „Питагор“, като продължаваме да се стремим към високи постижения в образованието и да формираме лидери и новатори на бъдещето.