02/ 423 23 27

office@pitagor-school.eu

Е-Дневник

Училищен вестник

Учениците на Училище по математика „Питагор“ винаги са удостоявали училището ни със забележителни успехи и сме горди, че през тази година продължават да надграждат постиженията си и да достигат нови върхове. Нашите математици взеха участие в престижни състезания и доминираха със своите изключителни умения, плод на усърдния им труд и постоянство.

Те се отличиха със завидните 144 награди от 4 състезания през 2024 година.

  • На Националното състезание “Европейско кенгуру”, трима ученици бяха отличени в националното класиране, а в “Европейско кенгуру Плюс”, учениците спечелиха общо 62 награди на призови места.
  • Във Великденското математическо състезание успяха да се преборят за 72 отличия.
  • XXVI Математическият турнир „Академик Кирил Попов“ в град Шумен донесе на учениците ни 7 призови места в националното класиране.

Въпреки сериозната конкуренция, учениците от Училище по математика “Питагор” продължават да показват високо ниво, като постигат страхотни резултати, отличаващи ги сред останалите.

Изказваме благодарности на нашия преподавателски екип по математика, който подготвя учениците и работи с тях за реализиране на техния потенциал: Ани Гигова, Цветелина Христова, Антония Христова, Меглена Лазарова, Моника Тодоринска, Цветелина Йорданова, Ирина Шаркова, Веселина Вучева и Асен Попов.

Поздравления за всички ученици и техните преподаватели за тяхната упорита работа и отлични резултати. Очакваме с нетърпение да видим бъдещите ви успехи в света на математиката. Продължавайте да бъдете вдъхновение за нас и да показвате, че в математиката, както и в живота, успехът е възможен благодарение на упоритост, талант и търпение!